Like us on facebook

Bezoekersinformatie

Meer dan 300 kramen en een scala aan straattheater moeten het succes van de voorgaande jaren evenaren. De Zandvoortse Jaarmarkten zijn uitgegroeid tot een evenement waar bezoekers en handelaren vanuit heel Nederland speciaal voor naar Zandvoort komen. De Jaarmarkt in Zandvoort is uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort. Het hele centrum van Zandvoort staat tijdens deze jaarmarkten weer vol met kraampjes.

Zandvoort jaarmarkten

Ook bijna alle winkeliers in Zandvoort doen aan deze jaarmarkten mee. Ongekende acties of extreme kortingen zullen uw portemonnee gunstig stemmen. Natuurlijk zijn ook veel nieuwe collecties tijdens deze periode binnengekomen. Dus wilt u het nieuwste van het nieuwste, dan kunnen de winkeliers van Zandvoort u dat deze dag bieden.

Een ander sterk punt ten opzichte van andere markten is het uitgebreide programma “entertainment and fun” tijdens zo’n dag. Zo is er geen sprake van een enkel kinderdraaimolentje, maar staan staan er diverse attracties van niveau voor kinderen en volwassenen opgesteld in het centrum van Zandvoort.

Like www.facebook.com/jaarmarkten zodat u altijd op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes over de Zandvoortse Jaarmarkten.

Sponsoren