Like us on facebook

Bezoekersinformatie

Meer dan 300 kramen en een scala aan straattheater moeten het succes van de voorgaande jaren evenaren. De Zandvoortse Jaarmarkten zijn uitgegroeid tot een evenement waar bezoekers en handelaren vanuit heel Nederland speciaal voor naar Zandvoort komen. De Jaarmarkt in Zandvoort is uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort. Het hele centrum van Zandvoort staat tijdens deze jaarmarkten weer vol met kraampjes.

Zandvoort jaarmarkten

Ook bijna alle winkeliers in Zandvoort doen aan deze jaarmarkten mee. Ongekende acties of extreme kortingen zullen uw portemonnee gunstig stemmen. Natuurlijk zijn ook veel nieuwe collecties tijdens deze periode binnengekomen. Dus wilt u het nieuwste van het nieuwste, dan kunnen de winkeliers van Zandvoort u dat deze dag bieden.

Een ander sterk punt ten opzichte van andere markten is het uitgebreide programma “entertainment and fun” tijdens zo’n dag. Zo is er geen sprake van een enkel kinderdraaimolentje, maar staan staan er diverse attracties van niveau voor kinderen en volwassenen opgesteld in het centrum van Zandvoort.

Dus nogmaals, dit wordt een onvergetelijke dag voor het hele gezin, waarbij het centrum weer zal veranderen in een extra gezellig dorp. Zoals al eerder vermeld is er van alles te zien, te doen en uiteraard te koop. Als u wilt kunt u er gemakkelijk een hele dag doorbrengen om daarna even lekker uit te waaien op het strand.

Like onze facebookpagina www.facebook.com/jaarmarkten zodat u altijd op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes over de Zandvoortse Jaarmarkten.

 In verband met drukte is het misschien verstandig om met het openbaar vervoer naar Zandvoort te komen.

Nederlandse SpoorwegenZandvoort is prima te bereiken met de trein. De jaarmarkt bevindt zich op enkele minuten lopen vanaf het station. Zandvoort is ook prima te bereiken met de  bus. Kijk voor de dienstregelingen op 9292 ov-reisinfo of www.ns.nl

Jaarmarkten ZandvoortTijdens de jaarmarkten zijn ook nagenoeg alle winkels geopend.

In Zandvoort zijn talloze hotels, pensions, leuke restaurantjes en andere leuke dingen om een langer verblijf te rechtvaardigen. Alles over leuke dingen in Zandvoort vindt u op: www.vvvzandvoort.nl.

Pole Position ZandvoortZandvoort is natuurlijk onder andere bekend door Circuit Park Zandvoort waar het hele jaar door nationale en internationale racewedstrijden worden gehouden. Bent u ook een racefan dan mag u een bezoek aan Pole Position niet missen. Pole Position is een unieke giftshop voor de echte racefan. Daarnaast biedt Pole Postion voor elk wat wils op het gebied van alles wat zich voortbeweegt op wielen. Pole Position is gevestigd aan de Kerkstaat 18 te Zandvoort.

Zandvoorts MuseumOok is het leuk om een bezoek te brengen aan het Zandvoorts Museum. In dit museum kunt u alles te weten komen over de geschiedenis van Zandvoort. Voor meer informatie, openingstijden, adresgegevens en toegangsprijzen kunt u kijken op de website van het museum.

Parkeren in Zandvoort

Parkeren in Zandvoort kan op diverse parkeerterreinen. Bij de meeste parkeerterreinen staan parkeerautomaten maar bij een aantal terreinen dient u bij de beheerder te betalen.

Voor uitgebreide parkeerinformatie en parkeer tarieven verwijzen wij u naar de site van de gemeente Zandvoort.

Sponsoren